MENÚ  MIGDIA   DEL  21  AL  25 DE SETEMBRE


PRIMERS

Amanida d'enciam, tomàquet, ceba, alvocat, pastanaga, tonyina, olives i crema de vinagre

Macarrons a la bolonyesa amb formatge parmesà

Arròs a la cubana amb plàtan fregit

Cigrons estofats amb espinacs i botifarra negra

Pebrot escalivada amb tonyina i ou dur

Cous-cous de verdures i panses

Crema de verdures amb mel de romaní

Faves a la catalana

_______________________


SEGONS


Bacallà a la "llauna" amb mongetes seques

Pebrots al forn farcits de vedella, verdures i beixamel amb parmesà

Filet de porc amb salsa de rocafort

Lacón gallec sobre patates cuites

Sèpia a la planxa amb all i julivert

Entrecot de vedella a la graella

Marmitako de salmó fresc

Cloïsses a la marinera

Pollastre arrebossat

______________________


POSTRES


Gelat de torró amb xocolata líquid

Mató amb mel

Batut de síndria, plàtan, taronja i iogurt

Pinya natural

Pastís de formatge amb melmelada de maduixes


 

Cervesa, copa de vi, aigua o refresc   11,90 euros (I.V.A. inclòs)










PRIMEROS


Ensalada de lechuga, tomate, cebolla, aguacate, zanahoria, atún, olivas y crema de vinagre

Macarrones a la boloñesa con queso parmesano

Arroz a la cubana con plátano frito

Garbanzos estofados con espinacas y butifarra negra

Pimiento escalibado con atún y huevo duro

Cous-cous de verduras y pasas

Crema de verduras con miel de romero

Habas a la catalana



SEGUNDOS


Bacalao a la "llauna" con judías secas

Pimientos al horno rellenos de ternera, verduras y bechamel con parmesano

Solomillo de cerdo con salsa de roquefort

Lacón gallego sobre patatas cocidas

Sepia a la plancha con ajo y perejil

Entrecot de ternera a la parrilla

Marmitako de salmón fresco

Almejas a la marinera

Pollo rebozado



POSTRES


Helado de turrón con chocolate líquido    

Requesón con miel

Batido de sandia, plátano, naranja y yogurt

Piña natural

Pastel de queso con mermelada de fresas


Cerveza, copa de vino, agua o refresco                               11,90 euros (i.v.a. incluido) 

 

Este establecimiento no puede garantizar la ausencia de trazas de otros alérgenos o intolerancias alimentarias