CUINA D'AVUI   I

ENTREPANS CREATIUS

       RESERVES AL 93 329 95 53


     


                                MENÚ MIGDIA

 SETMANA DEL 20 AL 24 DE NOVEMBRE


  

Xatonada (bacallà, escarola, tonyina, tomàquet, ceba, olives, anxoves i romesco)

Amanida d´enciam, tomàquet, ceba, tonyina, olives, formatge de cabra i vinagreta de mel

Risotto de bolets i carxofes amb all i oli

Crema de carbassa amb pa fregit

Llenties estofades

Tagliatelles frescos amb bacó i crema de formatges

Cous-cous de verdures i fruits secs

Favetes a la catalana

 

-----------------

Pebrots del "piquillos" al forn, farcits de vedella i verdures amb beixamel i formatge

Bacallà enfornat amb fesols de Santa Pau i mussolina d´all

Filet de porc al roquefort

Pollastre a la planxa amb espècies

Salmó fresc sobre verdures

Ànec confitat amb tomàquets cherry

Filet d´orada a la planxa

Hamburguesa de vedella amb làmina de foie

 

-----------------

 Batut de plàtan amb llet de coco i crema de iogurt

Gelat de torró amb xocolata i canyella

 Mató amb mel

Pastís de formatge amb xocolata calenta

Pinya natural amb encenalls de llimona i mel

 

 

 

Cervesa, copa de vi, aigua o refresc             11,10 euros (i.v.a. inclòs)

 

 DISPOSEM DE CARTES AMB ELS AL·LÈRGENS DELS NOSTRES MENÚS 


 

 

Alguns dels nostres reportatges