CUINA D'AVUI   I

ENTREPANS CREATIUS

       Tel.   93 329 95 53


 



                                MENÚ MIGDIA

 Del 12 al 16 de febrer


Amanida d'enciam, tomàquet, ceba, alvocat, formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mel

Xatonada (bacallà, escarola, tonyina, tomàquet, ceba, olives, anxoves i romesco)

Nyoquis artesans de remolatxa i patata amb sofregit de tomàquet i ceba amb parmesà

Coliflor al forn amb beixamel de pebrots

Pèsols saltats amb pernil i ceba

Risotto de verdures, parmesà i allioli

Cous - cous de verdures

Crema de cigrons

 

---------------------------------

 

Pebrots forn farcits de vedella i verdures amb beixamel i formatge

Salmó fresc sobre saltejat de quinoa i verdures amb salsa tàrtara

Pollastre al curri amb llet de coco i ametlles

Ous remenats amb bacallà, gambes i alls tendres

Peus de porc al forn amb mussolina d'all

Hamburguesa de vedella amb làmina de foie

Entrecot de bou a la graella

Filet d'orada a la planxa sobre verdures

 

----------------------------------

 

Iogurt grec amb melmelada de maduixa i fruites deshidratades

Gelat de torró amb xocolata líquid

Brownie de xocolata

Maduixes amb nata

Pinya natural amb mel i llimona 


 

Cervesa, copa de vi, aigua o refresc             11,30 euros (i.v.a. inclòs)

 

 DISPOSEM DE CARTES AMB ELS AL·LÈRGENS DELS NOSTRES MENÚS 


 

 

Alguns dels nostres reportatges