CUINA D'AVUI   I

ENTREPANS CREATIUS

       RESERVES AL 93 329 95 53


 



                                MENÚ MIGDIA

 del 15 al 19 de gener


 Amanida d'enciam, tomàquet, ceba, alvocat, formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mel

Tàrtar de patata, ou, ceba, tonyina, tomàquet, surimi, alvocat i vinagreta de llimona

Risotto de verdures i parmesà amb allioli

Tortellinis d'espinacs amb crema de formatges

Mongetes verdes amb panses i pinyons

Pèsols amb ceba i pernil

Crema de cigrons

 

-----------------

 

Pebrots del piquillo farcits de verdures i vedella, fornegat amb parmesà

Botifarra (esparracada) amb bolets i ceba

Remenat de gambes, bacallà i alls tendres

Entrecot a la graella

Filet de orada

Pollastre al curri amb ametlles i arròs basmati

Xurrasco amb all i oli

Salmó fresc amb salsa tàrtara

 

-----------------

 

Iogurt grec amb fruites seques i melmelada de maduixes

   Batut de plàtan, coco i iogurt

Gelat de torró amb xocolata calenta

Pinya natural amb suc de llimona

Pastís d'ametlles amb xocolata 


 

 

Cervesa, copa de vi, aigua o refresc             11,30 euros (i.v.a. inclòs)

 

 DISPOSEM DE CARTES AMB ELS AL·LÈRGENS DELS NOSTRES MENÚS 


 

 

Alguns dels nostres reportatges