CUINA D'AVUI   I

ENTREPANS CREATIUS

       RESERVES AL 93 329 95 53


    DILLUNS 25,  TANCAT 


                                MENÚ MIGDIA

Del 26 al 29 de setembre


Amanida d'enciam, tomàquet, ceba, surimi, mozarella, taronja i oli d'alfàbrega

Xatonada (bacallà, escarola, tonyina, tomàquet, ceba, olives, anxoves i romesco)

Arròs a la cubana amb plàtan fregit

Cigrons amb bacallà

Crema de carbassa

Macarrons a la bolonyesa amb formatge

Faves a la catalana

 

---------------------------------

 

Albergínia gratinada farcida de vedella, formatge i verdures

Bacallà enfornat amb tomàquet i all i oli suau

Entrecot a la graella

Salmó fresc sobre verdures i salsa tàrtara

Ànec confitat

Botifarra amb mongetes i all i oli

Filet de llobarro a la planxa

 

----------------------------------

 

Iogurt grec amb ametlles

Pinya natural amb llimona i mel

Gelat de torró amb xocolata i canyella

Pastís d'ametlles amb dolç de llet

Trufes amb nata 


       


Cervesa, copa de vi, aigua o refresc                         11,10 euros (i.v.a. inclòs)

 

                              

- DISPOSEM DE CARTES AMB ELS AL·LÈRGENS DELS NOSTRES MENÚS -


 

 

Alguns dels nostres reportatges